Van Bakel Transport

Ons wagenpark

01

ons wagenpark

Bekijk ons volledige
Wagenpark

Al decennia lang rijden de van Bakel auto's over 's lands wegen. Mede vanwege het frisse herkenbare lijnenspel, de aanwezigheid van ergonomie verbeterende hulpmiddelen zoals meeneemheftrucks, elektrische pallettrucks en de wekelijkse grondige wasbeurt zijn onze auto's representatief voor de diensten die Van Bakel verzorgt. Uiteraard zijn onze vrachtauto's voorzien van de meest recente milieuclassificatie tot en met de nieuwste Euro 6 voertuigen.

Het wagenpark voor de dagelijkse werkzaamheden bestaat uit 25 trekkers, 5 bakwagens en voor het kleine werk een authentieke DAF 400 bus en een VW Caddy. Ook hebben we gesloten en schuifzeilenopleggers in diverse configuraties. Tevens hebben we 5 bijzondere meeneemheftrucks voor de handling van lange ondeelbare lading zoals profielen voor de zonweringindustrie en zijn de stukgoedauto's voorzien van steekwagens en elektrische pallettrucks voor het bevoorraden van winkels.

Hieronder staan een aantal foto's van onze huidige vrachtwagens. De meeste opleggers zijn voorzien van onderschuiflaadklep of meeneemheftruckconstructie en de meeneemheftrucks zijn zonder uitzondering Moffet-Kooi, voorzien van 3 wielaandrijving en 4 wegbesturing.

Onze 27 DAF's: 4x LF, 15x CF, 4x XF en een mooie oude 400, een 2500, een 1900 en een 1700 uit nostalgische overwegingenen.

De 4 Scania's: 4x R450 Streamline/Topline, een R420 Highline en een G400 Highline trekker.

Getrokken materieel.

Overige foto's van onze auto's en transporten.

Foto’s uit onze rijke historie