Van Bakel Transport

Wagenpark

01

ons wagenpark

Bekijk ons volledige
Wagenpark

Al decennialang rijden de van Bakel auto's over 's lands wegen. Mede vanwege het frisse herkenbare lijnenspel, de aanwezigheid van ergonomie verbeterende hulpmiddelen zoals meeneemheftrucks, elektrische pallettrucks en de wekelijkse grondige wasbeurt zijn onze auto's representatief voor de diensten die Van Bakel verzorgt. Alle vrachtauto’s hebben de Euro6 milieuclassificatie.

Het wagenpark voor de dagelijkse werkzaamheden bestaat uit 20 trekkers, 5 bakwagens en voor het kleine werk een VW Caddy. Ook hebben we gesloten en schuifzeilenopleggers in diverse configuraties. Tevens hebben we 5 bijzondere meeneemheftrucks voor de handling van lange ondeelbare lading zoals profielen voor de zonweringindustrie en zijn de stukgoedauto's voorzien van steekwagens en elektrische pallettrucks voor het bevoorraden van winkels.

Hieronder staan een aantal foto's van onze huidige vrachtwagens. De meeste opleggers zijn voorzien van onderschuiflaadklep of meeneemheftruckconstructie en de meeneemheftrucks zijn zonder uitzondering Moffet-Kooi, voorzien van 3 wielaandrijving en 4 wegbesturing. Onze 23 DAF's: 5x LF, 9x CF, 6x XF , 1x XF NGD en 2x XD NGD.

Onze 31 DAF's: 5x LF, 15x CF, 6x XF en een mooie oude 400, een 2500, een 1900, een 1700 en een XF95 Superspacecab uit nostalgische overwegingen.

De 2 Scania's: R450 Streamline/Topline trekkers.

Onze klassiekers, op locatie te bezichtigen.

Getrokken materieel.

Overige foto's van onze auto's en transporten.

Foto’s uit onze rijke historie