Van Bakel Transport

Nieuws

Schermafbeelding 2021-11-17 om 21.40.17

Tegen het einde van 2021 komen 2 nieuwe DAF CF410 Spacecabs ons wagenpark versterken. We konden deze auto’s overnemen uit een geannuleerde order en zijn blij dat we hierdoor snel kunnen rijden en ook met deze voertuigen de milieuzones in mogen.

Trots zijn we om te vermelden dat wij als een van de eersten in de regio, en zelfs in Nederland, een nieuwe DAF XF NGD hebben aangeschaft. Deze zal medio november geproduceerd worden. Vol verwachting klopt ons hart.

Sinds maart 2021 is een pilot gestart met de Smart Driver Coaching App. Deze slimme app op de smartphone informeert de chauffeur over zijn rijstijl. De app staat in het teken van de duurzame inzetbaarheid van de chauffeur. Zo kan hij direct zien dat een haastige rijstijl een negatieve invloed heeft. Het doel is om de werkstress zoveel mogelijk te beperken. Naast deze analyze kunnen ook schademeldingen, verlofdagen en onkosten op deze app vermeld worden.

Milieuzones

Vanaf 1 januari 2022 zijn eisen omtrent de milieuzones in Nederland aangescherpt. Om hierop te anticiperen worden in het laatste kwartaal van 2021 de euro5 bakwagens vervangen door 4 nieuwe DAF LF euro5 bakwagens. De bakken zijn taylormade opgebouwd door Van Wees Carrosserieën uit Wijchen en voorzien van diverse innovatieve oplossingen. De cabine is gespoten in de huisstijl van Van Bakel en ziet er fenomenaal uit! Markant detail: de zwarte stalen stootlijst onder de bumper ter beperking van schades. Verder is de LF voorzien van een lage ruit in het bijrijdersportier en een voorzicht-, zijzicht- en achterzichtcamera ten behoeve van extra zicht en veiligheid rondom het voertuig.