Al decennia lang rijden de van Bakel auto's over 's lands wegen. Mede vanwege het frisse herkenbare lijnenspel, de aanwezigheid van ergonomie verbeterende hulpmiddelen zoals meeneemheftrucks, elektrische pallettrucks en de wekelijkse grondige wasbeurt zijn onze auto's representatief voor de diensten die Van Bakel verzorgt. Uiteraard zijn onze vrachtauto's voorzien van de meest recente milieuclassificatie tot en met de nieuwste Euro 6 voertuigen.

Het wagenpark bestaat uit 25 trekkers, 4 bakwagens en voor het kleine werk een authentieke DAF 400 bus en een VW Caddy. Ook hebben we gesloten en schuifzeilenopleggers in diverse configuraties. Tevens hebben we 5 bijzondere meeneemheftrucks voor de handling van lange ondeelbare lading zoals profielen voor de zonweringindustrie en zijn de stukgoedauto's voorzien van steekwagens en elektrische pallettrucks voor het bevoorraden van winkels. Hieronder staan een aantal foto's van onze huidige vrachtwagens. De meeste opleggers zijn voorzien van onderschuiflaadklep of meeneemheftruckconstructie en de meeneemheftrucks zijn zonder uitzondering Moffet-Kooi, voorzien van 3 wielaandrijving en 4 wegbesturing.

Naast de voertuigen in het traditionele groen/oranje zijn een toenemend aantal auto's uitgevoerd in een neutrale witte kleur of specifiek in de klantenkleur.

Klik op de kleine afbeelding voor een vergroting.

Onze 27 DAF's: 4x LF, 15x CF, 4x XF en een mooie oude 400, een 2500, een 1900 en een 1700 uit nostalgische overwegingen.

De 4 Scania's: 4x R450 Streamline/Topline, een R420 Highline en een G400 Highline trekker.

Tenslotte nog enkele andere blikvangers uit ons wagenpark.

Free Joomla Lightbox Gallery