In de eerste week van augustus is onze nieuwe XF afgeleverd. Na ruim 25 jaar hebben we de herkenbare huisstijl aangepast aan de moderne tijd. Zo komt het oranje terug en is het antraciet vervangen door zwart. 

Hierdoor is een nieuwe frisse look ontstaan, die helemaal bij de tijd is en waar toch een stuk historie in verscholen zit.

Als extra is een mooie oranje hartslag onder ons logo verschenen. Dit logo symboliseert de heartbeat, de passie voor het vak.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Sinds 3 juni 2019 is wederom een nieuwe DAF CF410 trekker op de weg. Ook deze DAF is voorzien van alle luxe en comfort, zodat de chauffeurs onderweg niets te kort komen.

Free Joomla Lightbox Gallery

Eind mei 2019 zijn door Hertoghs Carrosserien Roosendaal 4 nieuwe city-opleggers afgeleverd met kooiaapaansluiting.

Deze opleggers zullen worden ingezet voor onze klant Aluminium Verkoop Zuid BV en zullen door heel Nederland en België de diverse zonweringspecialisten voorzien van alle benodigde materialen om zonwering te fabriceren. De opleggers maken deel van een bestelling van 7 identieke opleggers die we samen met onze collega vervoerder Van Dingenen uit Hapert aangeschaft hebben.

Free Joomla Lightbox Gallery

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Vandaag is onze nieuwe DAF CF410 euro6 afgeleverd. Deze truck van het jaar 2018 is voorzien van vele gemakken, zoals een lederen stuur en stoel, comfort en soundpakket en uiteraard weer uitgevoerd in onze bekende huisstijl. De auto wordt multi-inzetbaar en is daarom voorzien van een ADRpakket, zwaailampen en een spanbandenkist.

Begin 2018 verschijnen 2 jonge DAF CF85 trekkers op de weg. Deze EEV trekkers worden geheel in onze bekende huisstijl uitgevoerd en zijn voorzien van alle huidige veiligheidssystemen, zoals Adaptive Cruisecontrol en Lane Departure Warning. Ook zijn ze voorzien van standairco. 

De trekkers vervangen twee oudere trekkers die hun diensttijd bij ons erop hebben zitten. We wensen Gerard en René veel werkplezier met de nieuwe auto's.

Vanaf 1 oktober 2017 wordt het transportbedrijf De Haas Geffen over genomen door Van Bakel en Zn. Transporten BV. Beide bedrijven hebben dezelfde klantenkring en een soortgelijk voertuigbestand.

Omdat er binnen De Haas Transport geen opvolgers zijn, en er al langere tijd een goede samenwerking bestond tussen beide bedrijven, is de overname een logische stap.

De chauffeurs, auto's en opdrachtgevers zijn allemaal mee over gegaan. 

Wij zijn op zoek naar een trekker/opleggerchauffeur die voor ons op oproepbasis een pendelrit kan rijden. We rijden die rit 2 tot 5 middagen in de week. Het is een rit van Oss naar Breda en weer terug, gemiddeld ben je 4 uur onderweg. Ben je bereid om in de drukke maanden richting augustus meer te werken dan deze pendel, dan is dat een pré.

Standplaats Oss.

Heb je interesse, vul dan je gegevens hiernaast in, zodat wij contact op kunnen nemen.

 

Sinds medio april 2017 hebben we ons wagenpark geupdated met 3 nieuwe DAF CF330 distributietrekkers. Dit naar aanleiding van de zeer succesvolle inzet sinds vorig jaar van een identiek CF330 spacecab. Deze trekkers worden ingezet in de distributie van onderdelen voor de zonweringsindustrie en zijn voorzien van alle comfort- en veiligheidsverhogende extra's.  Ze vervangen twee oude Scania's en een Volvo.

Sinds 28 maart 2017 zijn wij in het bezit van het keurmerk PayChecked in Transport.

Het keurmerk PayChecked in Transport is een initiatief van TLN en EVO. Beide organisaties onderschrijven het belang van juiste uitbetaling van medewerkers in de logistieke keten.