Welkom op onze website!

Welkom op de website van Van Bakel en Zn. Transporten BV te Oss. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dedicated transport door middel van vrachtauto's met chauffeur, die door onze klanten voor diverse vervoerstaken worden ingezet. Het bedrijf is aan de zuidoostzijde van Oss op industrieterrein Danenhoef gevestigd. Onze 28 vrachtauto's rijden dagelijks distributieritten door de Benelux. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we in het bezit van het Keurmerk Transport en Logistiek en het Paychecked certificaat.

Op onze website kunt u alles lezen over de rijke historie van Van Bakel Transport BV te Oss, inclusief ons bedrijfsprofiel. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, schroom dan niet om even ons contactformulier in te vullen.


 

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Van Bakel Transport BV en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Van Bakel Transport BV.

Voer aub uw naam in
Voer aub uw telefoonnummer in
Voer aub uw e-mailadres in Voer aub een geldig e-mailadres in
Voer hier uw bericht in