Vanaf 1 oktober 2017 wordt het transportbedrijf De Haas Geffen over genomen door Van Bakel en Zn. Transporten BV. Beide bedrijven hebben dezelfde klantenkring en een soortgelijk voertuigbestand.

Omdat er binnen De Haas Transport geen opvolgers zijn, en er al langere tijd een goede samenwerking bestond tussen beide bedrijven, is de overname een logische stap.

De chauffeurs, auto's en opdrachtgevers zijn allemaal mee over gegaan. 

Wij zijn op zoek naar een trekker/opleggerchauffeur die voor ons op oproepbasis een pendelrit kan rijden. We rijden die rit 2 tot 5 middagen in de week. Het is een rit van Oss naar Breda en weer terug, gemiddeld ben je 4 uur onderweg. Ben je bereid om in de drukke maanden richting augustus meer te werken dan deze pendel, dan is dat een pré.

Standplaats Oss.

Heb je interesse, vul dan je gegevens hiernaast in, zodat wij contact op kunnen nemen.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Sinds medio april 2017 hebben we ons wagenpark geupdated met 3 nieuwe DAF CF330 distributietrekkers. Dit naar aanleiding van de zeer succesvolle inzet sinds vorig jaar van een identiek CF330 spacecab. Deze trekkers worden ingezet in de distributie van onderdelen voor de zonweringsindustrie en zijn voorzien van alle comfort- en veiligheidsverhogende extra's.  Ze vervangen twee oude Scania's en een Volvo.

Sinds 28 maart 2017 zijn wij in het bezit van het keurmerk PayChecked in Transport.

Het keurmerk PayChecked in Transport is een initiatief van TLN en EVO. Beide organisaties onderschrijven het belang van juiste uitbetaling van medewerkers in de logistieke keten. 

 

Op dit moment hebben we 1 vacature:

  

1. Oproepchauffeur trekker-oplegger Standplaats Oss

Omdat we steeds vaker pendelritten aangeboden krijgen, zijn we op zoek naar oproepkrachten die voor ons een paar dagen per week zo'n rit willen rijden. 

Het is bij uitstek werk voor een gepensioneerde of flexibele chauffeur die enkele dagen per week inzetbaar is, maar geen volle dagen wil rijden en niet te veel fysiek belast wil of kan worden. 

Het is zeer uiteenlopend werk. Zo hebben we vaak in de ochtend een pendelrit van Best naar Cuijk, waarbij de oplegger via de zijkant geladen en gelost wordt. Er zijn ook middagpendels van Breda naar Oss, dit is aandockwerk. Verder rijden we bijvoorbeeld pendels van Oss naar Echt. 

Werktijden, aantal dagen inzet per week en aard van werkzaamheden in overleg.

 

Wij bieden een fijne werksfeer met toffe collega's, mooi en goed onderhouden materieel en salariëring conform CAO. 

 

 

 

 

Sinds eind november 2016 is ons wagenpark uitgebreid met een 13.60mtr schuifzeiloplegger met Kooiaapaansluiting. Deze multifunctionele oplegger met schuifzeilen en schuifdak kan voor diverse toepassingen worden ingezet. 

Wederom aanpassingen in ons wagenpark. Vanuit standplaats Vaassen wordt vanaf medio maart een trekker met oplegger ingezet voor Sunstock Holland. Leverancier van onderdelen voor de zonweringindustrie.

Het nieuwe jaar is begonnen met een nieuwe DAF XF Euro6 en een nieuwe DAF CF Euro6. De voertuigen komen in het wagenpark ter vervanging van twee kilometermiljonairs. De XF gaat beneluxdistributie verzorgen, de CF rijdt elke dag een pendel naar Frankrijk. Voorheen deed een XF euro 3 deze rit, maar met de naderende tol in België en de besparing in brandstofkosten is gekozen om een CF in te zetten, voorzien van stroomlijnpakket.

Sinds begin mei is een nieuwe DAF XF Euro6 toegevoegd aan het wagenpark. Omdat er meerdere overnachtingen gemaakt worden is gekozen voor de Superspacecab cabine. De auto is neutraal wit en voorzien van een complete spoilerset, die aerodynamisch aansluit op de koeloplegger waarmee de DAF dagelijks op pad is.